Fără categorie

Povestea balconului

Astazi am sa va povestesc despre o intamplare foarte hazlie , pentru ca asa mi s-a parut deoarece eu nu locuiesc la bloc si nu am intampinat anumite dificultati asa cum intampina cei care locuiesc la bloc.

Un prieten foarte bun de familie , care
o suma foarte mica la o suma mare , mai ales ca pana acum nu avusese astefel de probleme mai ales sa ii vina peste suma care ii venea deobicei.

Cred ca pentru mine acum vine partea foarte amuzanta , deoarece un timp mergeam mai tot timpul la el sa stam si ne adunam mai multi dintre noi ca sa ne jucam diferite jocuri de societate, vreau sa va spun ca balconul lui arata dezastru , parca mai avea un pic sa cada cei de la termopane mereu radeau de el si i promiteau ca de saptamna viitoare o sa vina ca sa se ocupe si de balconul lui ca sa arate precum a celorlati locatari care deja aveau un balcon deja renovat.

Ajunsese sa radem pe seama balconului care deja i pusesem porecla de „balconul fantoma~~ deoarece mai ales cand se facea seara chiar arata destul de ciudat , mai ales ca erau suprafete care nu le luasese de acolo de la geamuri si avea niste carton in partile balconului care faceau un zgomot destul de ciudat daca batea mai tare vantul.

Trecuse deja vara si prietenul nostru numai putea sa faca fata stresului la care era supus si mai ales ca administratorului blocului nu era de gasit sau cand dadea de la el la telefon mereu ii spunea ca o sa se ocupe de aceasta problema , dar rezultatele nu se vedeau. Asa ca am zis sa facem ceva si sa il ajutam ca sa fie totul in regula, asa ca am inceput sa ne interesam pe internet de o firma serioasa ca sa poata sa ne ajute cu aceste probleme administrative.

Primul care trebuia rezolvat trebuia certificatul energetic, deoarece administratorul numai stia abasolut nimic de el si deaceea incerca sa nu mai raspunda la telefon si nici sa numai dai de el. Intrati pe https://www.certificat-rapid.ro am vazut ca exista si anumite amenzi pentru neafisarea certificatului enrgetic. Tot pe acet site am dat si de certificat enrgetic pret , pentru ca aveam nevoie sa vedem cam cat ne-ar duce costurile pentru el, acum mai ramanea decat sa sunam si sa ne ocupam de aceasta problema.

Cea de a doua problema era legata de termoviziune cladiri , dar intrand pe https://www.certificat-rapid.ro/termoviziune , ne-am dat seama de ce balconul nu putea inca sa fie rezolvat , deoarece nu avea certificatul energetic si ne mai trebuia si audit energetic, dar totul pornea de la administratia blocului care nu se ocupase de ceea ce tebuia, asa ca ne-am ocupat noi.

In caz ca si dumneavoastra dati de aceeasi problema cu administrarea blocului si trebuie sa stati in mare dezordine si mai ales ca „echipa de soc „ mereu va duce cu vorba si va promite multe puteti oricand sa apelati la Enermed Impex SRL, care este o firma foarte serioasa si poate sa se ocupe de problema dumneavostra rapid si sa faca rost de certificate rapid. Pe noi ne ajutat sa scapam de ”balconu fantoma” si avem o zona de ralaxare fara sunete in miez de noapte .

Termoviziune in infrarosu (termografie in constructii)

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018

Reclame

1 gând despre „Povestea balconului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.